Wie zijn wij ?

Wie zijn we ?

&

Wat doen we?

Wij zijn PL:Project.NL opgericht door Architect Pimpeter Lünnemann. We werken met een internationale team van experts die persoonlijk goed toelichting te bieden stelt in zijn vak gebied. Dit geeft on de gelegenheid om met meer kennis aan tafel te komen, om de complexe opdrachten goed te begrijpen en optelossen. De samenstelling van ons team die doelgericht is met oplossingen voor de eisen van de opdrachtgever, het blijft een dynamisch processie. De Architect blijft wel de verantwoordelijkheid dragen voor zijn voorgestelde taaken.

Wij maken constructietekeningen, doen voorstellen voor het ontwerpen van gebouwen, zorgen voor aantrekkelijke documentatie voor de verkoop en begeleiden bouw en projectontwikkeling. We werken voor architecten, aannemers, vastgoedontwikkelaars, makelaars en particulieren. .

We geven u de mogelijkheid om de tekencapaciteit van uw kantoor te vergroten, met uw eigen kenmerken, details en specificatie die in ons contact zijn voorgelegen.

We kijken naar contracten om u te helpen uw doelstellingen en deadlines te halen en om een succesvol ontwikkelingsproject te realiseren. Dit vooral in de commerciëlen sector is belangrijk.

Wij hebben regelmatig contact met u om de voortgang te bespreken en om het productieproces goed te begeleiden in overeenstemming met uw wensen en planning.

Pimpeter Lünnemann heeft een brede ervaring als architect in verschillenden bouwsectoren. Hij was al plus 20 jaar lang eigenaar en directeur van zijn eigen architectuurbureau dat professionele diensten verleende aan diverse bouwprojecten in Zuid Afrika.

Hij heeft een veelzijdig portfolio opgebouwd en uiteenlopende projecten gerealiseerd in een sterk concurrerende, kosmopolitische markt, het gaat om woningbouw, medische klinieken, kantoor- en bedrijfspanden voor commerciële opdrachtgevers en particulieren.

Onze diensten stemmen we nauwkeurig af met uw professionele eisen en verwachtingen.

Veelzijdigheid en flexibiliteit zijn kenmerkend voor Pimpeter en zijn team met oog voor duurzaam bouwen die aansluiten bij de eisen van deze tijd. 

Een persoonlijke aanpak met veel aandacht voor de wensen en voorkeuren van de opdrachtgever en het streven naar betaalbare oplossingen, staan bij ons hoog in het vaandel.

Als vakkundige begeleiders van het ontwerp- en bouwproces zijn wij een schakel tussen de opdrachtgever en verschillende uitvoerders. 

nl_NLDutch
Powered by TranslatePress »