PL:Projects.NL

PL:Projects.NL

PL:Projects.NL

Diversiteit, Inspiratie, Passie

Diversiteit, Inspiratie, Passie

Diversiteit, Inspiratie, Passie

Wij bieden een grote verscheidenheid aan diensten aan. Professionele consultatie op het gebied van architectuur, ontwerp en tekenproductie voor nieuwbouw, verbouwing en renovatie. 

Bouwterreininspectie en toezicht op de bouw met eventuele fotografische rapporten om de voortgang van de bouw soepel en naar wens te laten verlopen.

Het verstrekken van marketingdocumentatie, constructietekeningen en details voor bouw- en bouwontwikkelingsprojecten aan architecten, aannemers, projectontwikkelaars, of particulieren.

Projectbegeleiding op locatie en inspectie van bouwprojecten.

Rapportages over de bouwstatus en contractcoördinatie.

De gedetailleerde specificaties en instellingen van uw kantoor kunnen worden toegepast op het bouwproject om ervoor te zorgen dat de karakteristieke details consistent zijn met de normen van uw tekenbureau. Een interactieve synergie van de verschillende werkaspecten blijft consistent met de hoge en professionele eisen van de betrokken bedrijven. De documentatie blijft dus uniek en in overeenstemming met uw eigen handschrift als handelsmerk van uw zaak.

 

We kijken naar contracten om u te helpen uw doelstellingen en deadlines te halen om een succesvol ontwikkelingsproject te realiseren.

Regelmatige briefings ter plaatse en voortgangsvergaderingen bieden we aan om inzicht te geven in de programma-agenda en om te zorgen voor een goede afstemming met uw wensen.

We presenteren regelmatig een logboek van de voortgang, om inzicht te geven in de verschillende werkfasen, de kosten en de urenadministratie.

nl_NLDutch
Powered by TranslatePress